Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ερωτοζώδια

Ερωτοζώδια
Πώς αντιμετωπίζει το ζώδιό σας την Ημέρα των Ερωτευμένων;
Κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο απέναντι στην πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου... Μάθετε πως το δικό σας ζώδιο αντιμετωπίζει την ημέρα της σοκολάτας, των λουλουδιών και της κόκκινης καρδιάς.
Κριός: Είστε αποφασισμένοι να είστε εσείς εκείνοι που θα λάβουν τις περισσότερες κάρτες και τα πιο πολλά σοκολατάκια και τριαντάφυλλα. Ποιος είπε ότι δεν μετράει αν τα στείλετε εσείς στον εαυτό σας;
Ταύρος: Ένα μπουκέτο αγριοραδίκια, σοκολατάκια με το κιλό και γεύμα σε φαστφουντάδικο; Ηρεμίστε, δεν είναι παρά ένα κακό όνειρο!
Δίδυμοι: Κανονίζετε να έχετε δύο ραντεβού για τη βραδιά -και στη συνέχεια κοιτάτε να δείτε αν έχετε και κανένα ελεύθερο φίλο ακόμα. Πέντε λεπτά πριν θα αποφασίσετε με ποιον απ' όλους θα βγείτε.
Καρκίνος: Αχ! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια σοκολατένια καρδιά και λίγη δαντέλα! Δεν θα έβλαπταν βέβαια και μερικές ντουζίνες κόκκινα τριαντάφυλλα. Ίσως ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Και...
Λέων: Απογοητεύεστε σφόδρα από το κόκκινο τριαντάφυλλο που άφησε κάποιος θαυμαστής στο παρμπρίζ σας. Προφανώς αξίζατε τουλάχιστον είκοσι!
Παρθένος: Αρνείστε πεισματικά να δείξετε σε οποιοδήποτε το κουτί με τα σοκολατάκια που σας έστειλαν -κι αν κάποιος το αγγίξει; Και αν κάποιος φταρνιστεί πάνω από τα τριαντάφυλλά σας;
Ζυγός: Στέλνετε μια κάρτα, ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα σε όλους όσους γνωρίζετε: τον κομμωτή σας, τη δασκάλα σας από το δημοτικό, τη μανικιουρίστα σας, ίσως και στην ξαδέρφη της μανικιουρίστα; Δεν θέλετε να νιώσει κανείς ότι δεν τον θυμηθήκατε!
Σκορπιός: Γιατί να βγείτε έξω για ένα πολυτελές δείπνο όταν το «επιδόρπιο» σας περιμένει στο σπίτι; Ποιος να το 'ξερε ότι ένα κουστούμι του φτερωτού Έρωτα μπορούσε να είναι τόσο σέξι;
Τοξότης: Δεν μπορείτε να το πάρετε απόφαση να στείλετε μια κάρτα: και αν ο παραλήπτης «διαβάσει» περισσότερα απ' όσα θέλετε να πείτε; Προσποιείστε ότι πάθατε προσωρινή αμνησία και ξεχάσατε την ύπαρξη της γιορτής.
Αιγόκερως: Οι δαντελωτές καρδούλες και τα γλυκερά αρώματα σας προκαλούν φταρνίσματα - από την άλλη, τίποτα δεν μπορεί να σας δείξει την αγάπη του άλλου για σας όπως μια νέα ηλεκτρονική ατζέντα!
Υδροχόος: Οι κατασκευασμένες γιορτές δεν απλά δεν ταιριάζουν με τη φύση -ούτε τη δική σας. Από την άλλη πλευρά, αν φάτε μερικές σοκολάτες (υγείας βέβαια), δε γίνεστε κομφορμιστές, έτσι δεν είναι;
Ιχθύς: Έχετε γεννηθεί για αυτά τα πράγματα! Ο κόσμος θα ήταν τόσο καλύτερος αν όλοι μπορούσαμε απλά να κρατιόμαστε από τα χέρια και να μοιραζόμαστε μπισκοτάκια σε σχήμα καρδιάς κάθε μέρα!

Από τη μαθητική μας εφημερίδα "Τί Νέα" σχ. έτος 05-06. Τεύχος 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: