Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

Ανέκδοτα 2

Ανέκδοτα από τη μαθητική μας εφημερίδα "Τί Νέα" 05-06. Τεύχος 2

Πάει ένας τύπος σε ένα καλό εστιατόριο και παραγγέλνει κοτόπουλο με πατάτες.
Του το φέρνει ο σερβιτόρος αλλά μετά από λίγο τον ξαναφωνάζει έξαλλος ο πελάτης.
- Με συγχωρείτε, αλλά το κοτόπουλο χρειάζεται παραπάνω ψήσιμο.
- Μα τι λέτε κύριε; Οι σεφ μας είναι οι καλύτεροι και γνωρίζουν τις κατάλληλες συνταγές για να το φάτε και να είναι νόστιμο αλλά και θρεπτικό.
- Δεν ξέρω τι λένε οι σεφ σας αλλά κάντε κάτι γρήγορα μ' αυτό το κοτόπουλο, γιατί μου έχει φάει όλες τις πατάτες!Ατλάντα 1996
Ολυμπιακοί Αγώνες Αναπήρων
100μ. σπριντ
Βουτάει πρώτα ένας μονόχειρας και καταφέρνει όχι μόνο να κολυμπήσει αλλά και να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ. Βουτάει ένας χωρίς πόδι και χέρι και βελτιώνει εκ νέου το παγκόσμιο ρεκόρ.

Είναι κι ένας που τον κρατάνε και δεν έχει ούτε χέρια ούτε πόδια. Πλησιάζουν στην πισίνα αυτοί που τον κρατάνε και τον αφήνουν να πέσει. Πάει στον πάτο σα μολύβι.

Περνάνε 3-4 λεπτά, ανήσυχοι οι κριτές δίνουν εντολή στην ομάδα διάσωσης να τον βγάλουν έξω.

Αφού τον συνεφέρνουν λέει:Είδα κι έπαθα για να μάθω να κολυμπάω με τ' αυτιά. Ήθελα να 'ξερα ποιος ηλίθιος μου 'βαλε αυτό το σκουφάκι.

Δυο πολύ κολλητά φιλαράκια, ο Τόμι κι ο Φρεντ ήταν απ' τους φανατικότερους οπαδούς τους μπέιζ μπολ, εκεί στις ΗΠΑ... Όλη τους την ενήλικη ζωή, ο Τόμι κι ο Φρεντ, μιλούσαν για την ιστορία του μπέιζ μπολ τους χειμώνες και τα καλοκαίρια δεν άφηναν αγώνα για αγώνα... Πήγαιναν σε 60 αγώνες το χρόνο. Είχαν φτάσει στο σημείο να συμφωνήσουν, όποιος πέθαινε πρώτος, θα εμφανιζόταν στον ύπνο του άλλου για να του πει αυτό που όλη τους τη ζωή αγωνιούσαν να μάθουν: Υπάρχει μπέιζ μπολ στην άλλη ζωή; Ένα καλοκαιριάτικο βράδυ, ο Τόμι πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, αφού είχε παρακολουθήσει την εκπληκτική νίκη των Γιάνκις... Πέθανε ευτυχισμένος. Λίγες νύχτες αργότερα, ο φίλος του ο Φρεντ ξύπνησε από τη φωνή του Τόμι απ' το υπερπέραν...

- Τόμι! Τόμι, εσύ είσαι; Ρώτησε.
- Φυσικά.
- Απίστευτο, θαύμασε ο Φρεντ. Πες μου! Πες μου! Υπάρχει μπέιζμπολ εκεί;
- Έχω να σου πω και όμορφα και άσχημα νέα, του είπε ο Τόμι. Ποια θέλεις ν' ακούσεις πρώτα;
- Πες μου πρώτα τα καλά!
- Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι, ναι! Υπάρχει μπέιζμπολ εδώ!
- Υπέροχα! Τι θα μπορούσε να 'ναι το άσχημο νέο τότε;
- Παίζεις κι εσύ στον αγώνα αύριο βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: