Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Διάκριση μαθητριών μας στο διαγωνισμό "Καραθεοδωρή"Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Α΄ τάξης  Κουτσούλα Ελένη και Τσιακίρη Αθανασία για τη διάκρισή τους στο μαθηματικό διαγωνισμό "Καραθεοδωρή".
Παραθέτουμε δελτίου τύπου της οργανωτικής επιτροπής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ
Ολγάνου 19
59100 Βέροια
Τηλ. 2331067107, Fax: 2331067174

 
                                                                                            Βέροια,  10 Φεβρουαρίου 2014
                                                                               
                                                                                               
  Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους επιτυχόντες του 6ου Ημαθιώτικου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Καραθεοδωρή» για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ήταν η δεύτερη φάση του διαγωνισμού «Υπατία».
Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών από την Ημαθία, καθώς και από τους νομούς Έβρου, Κοζάνης, Πέλλας και Φλώρινας.
Συγχαίρουμε όχι μόνο τους μαθητές που διακρίθηκαν αλλά και όσους συμμετείχαν. Θα είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθήσουμε να καλλιεργήσουν κι άλλο την αγάπη που έχουν για τα μαθηματικά. Στόχος του Παραρτήματος είναι να οργανωθούν περισσότερα μαθήματα προετοιμασίας με την εθελοντική συμμετοχή όλο και περισσότερων συναδέλφων Μαθηματικών.
Επίσης συγχαίρουμε και τους γονείς των μαθητών. Ο ρόλος τους είναι καθοριστικός γιατί αυτοί επιλέγουν τη συμμετοχή των παιδιών τους σε κατάλληλες δραστηριότητες οι οποίες αρχίζουν από απλές συζητήσεις που αφορούν τα μαθηματικά της καθημερινότητας, παρότρυνση  για επαφή με τα απαραίτητα μαθηματικά βιβλία και περιοδικά και συμμετοχή στα Καλοκαιρινά  Σχολεία και τους διαγωνισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: