Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Βία στα γήπεδα

Πατήστε εδώ για να δείτε .

Πασχάλης Μακρής

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη βία στα γήπεδα δεν την κατάλαβα ποτέ. Δείχνει με το χειρότερο τρόπο το χάλι της κοινωνίας μας.

Ανώνυμος είπε...

η βία στα γήπεδα ειναι οτι πιο χειρότερο πραγμα που υπαρχει στα αθλητισμο και επισης ολες οι ομαδες περνουν μερος στην βια λογο των οπαδων τους!!

Μαρία Τριανταφυλλίδου είπε...

Συνφωνώ...και οι νέοι επηρεάζονται από τους ενήλικες μιμούνται τους ενήλικες θεωρούνται ως κάποιο πρότυπο. Ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου, οι προπονητές θεωρούνται καλά πρότυπα ομως όταν τα πρότυπα διαμαρτύρονται, προκαλούν καυγάδες.Ένας αριθμός των νέων θα ακολουθήσει την ίδια συμπεριφορά. Μετατίθεται η ευθύνη για τη βία στους νέους κανένας δεν βλέπει οτι είναι οι ενήλικες που το κάνουν αυτό.
Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό! δεν ήξερα ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα γήπεδα και ειδικά στο ποδόσφαιρο! Το πιο δημοφηλές άθλημα στον κόσμο! Είναι αδιανόητο! Όλοι γνωρίζουμε το ποδόσφαιρο ως ένα ενδιαφέρον άθλημα. Το όνειρο κάθε μικρού παιδιού είναι να γίνει ένας επιτυχιμένος ποδοσφαιριστής και τώρα, μπροστά στα μάτια μας,
βλέπουμε πόσα ατυχίματα έχουν γίνει σε αυτό το άθλημα! Πολύ ωραίο video. Όποιος δεν το έχει δει μέχρι τώρα πρέπει να το παρακολουθήσει! Είναι μια πολύ καλή προιδοποίηση!
Μαρία Τιάκα Α1