Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Η Ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Σουφλίου στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 στην Αθήνα

Δύο ομάδες, οι LionRobots και Robot Sorcières, από το Γυμνάσιο Σουφλίου, διαγωνίστηκαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις 25 Φεβρουαρίου 2018, στην Αλεξανδρούπολη και κατέλαβαν την τρίτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Διαγωνισμού. 

Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα. Στον τελικό του διαγωνισμού συμμετείχαν ομάδες από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια από όλη την Ελλάδα. 


Οι μαθητές μας έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και με αξιοπρεπή εμφάνιση πέτυχαν μια καλή βαθμολογία και στην Αθήνα, εκπροσωπώντας επάξια την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ήταν η πρώτη συμμετοχή του σχολείου μας σε διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και στέφτηκε με επιτυχία και στην πρώτη και στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Για τη συμμετοχή των ομάδων μας στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών μας υπήρξε το Γυμνάσιο Σουφλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και επιχειρήσεις της πόλης μας και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.  

Μπορείτε να ενημερωθείτε από τους παρακάτω συνδέσμους για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού:


Δεν υπάρχουν σχόλια: