Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Αναπλάθουμε το σχολείο μας.

Στα πλαίσια κατάθεσης ενός προγράμματος που εντάσσεται στο 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης για την ανάπλαση και επισκευή του κτιρίου του σχολείου μας, σας καλούμε , μαθητές και γονείς να καταθέσετε προτάσεις και ιδέες για το τι θα θέλατε να γίνει στο σχολείο μας. Το πρόγραμμα δεν αφορά την κατασκευή καινούργιας κτιριακής υποδομής αλλά αλλαγές και βελτιώσεις στην υπάρχουσα.

6 σχόλια:

mathites0809 είπε...

να γινει μια αι8ουσα μουσικης με οργανα
π.χ drums,ηλεκτρικη κιθαρα κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Να φτιάξουμε ένα θερμοκήπιο για να φτιάχνουμε λουλούδια από σπόρους. Μπορούμε επίσης να μεγαλώνουμε ντόπιες ποικιλίες από ζαρζαβατικά (ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, ...) και να τα πουλάμε ώστε να βγάζουμε χρήματα και για τις εκδρομές μας.

Ανώνυμος είπε...

να σοβαντιστει,να βαφτει,να καθαριστουν η ακομα και να αλλαχτουν τα πατωματα και να αλλαχτουν τα παραθυρα και κυριος οι πορτες

Ανώνυμος είπε...

να φτιαχτει μια πισινα ωστε οι μαθητες να μαθαινουν κολυμβηση και να διασκεδαζουν,οπως και αλλα σχολεια στο εξωτερικο.

Ανώνυμος είπε...

Το σχολείο μας σε σχέση με κάποια άλλα σχολεία είναι καλύτερο! ! !
Αυτό που θα έπρεπε σίγουρα να γίνει θα ήταν: μία αίθουσα για τις ξένες γλώσσες...Γιατί η απουσία μιας τέτοιας αίθουσας προξενεί αρκετά προβλήματα όπως:(καταστροφές σχολικής περισουσίας και οχι μόνο,κλοπές κ.α) αν και αυτό το πρόβλημα πλέον δν εμφανίζεται εφ'όσων έχουν περαστεί κλειδαριές σε κάθε τάξη.Επίσης θα πρέπει να αλλαχτούν τα καλοριφέρ που έχουν διαρροή και τέλος θα πρεπει να δωσουμε έμφαση στην εμφάνιση του σχολείου μας δηλ(βάψιμο τοίχων εσωτερικά και εξωτερίκα, διακόσμιση, καθαρισμός) κ.λ.π
Λογαρά Αναστασία

Γονείς και κηδεμόνες του Γυμνασίου Σουφλίου (σχ. έτος 08-09) είπε...

To σχολείο μας είναι καλό αλλά θα γινόταν καλύτερο αν γίνει η αυλή,αν τοποθετηθούν αρκετά παγκάκια,αν βαφτούν οι γραμμές των γήπεδων,αν αλλαχτούν οι μπασκέτες και ο φιλές, αν γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου πχ.5*5 ,αν φτιαχτεί υπόστεγο μπροστά από το γυμναστήριο ,αν αγοραστούν καινούργοι υπολογιστέςκλπ.