Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση

Αγαπητοί μαθητές/τριες,  γονείς και κηδεμόνες καλημέρα σας.


Σας ενημερώνουμε ότι:

1. Σύμφωνα με τις οδηγίες τις υπηρεσίας μας, στην περίπτωση που θέλετε κάτι από το σχολείο, να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά (στο 2554022281 ή στο κινητό του διευθυντή 6954302484) ή να στέλνετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@gym-soufl.evr.sch.gr
Η απάντηση θα  αποστέλλεται  στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή θα αποστέλλεται ταχυδρομικά ή θα την παραλαμβάνετε από το σχολείο μετά από συνεννόηση μαζί μας.

2. Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι 24-3-2020 και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου  Παιδείας θα πραγματοποιούνται  μαθήματα εξ' αποστάσεως.  Σας παρακαλούμε να μπαίνετε τακτικά στη διεύθυνση του ιστολογίου μας http://gym-soufl.blogspot.com/, για να ερημώνεστε.


3.  . Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποκτήσουν όλοι οι μαθητές πρόσβαση στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Έχοντας κάνει αυτή τη σύνδεση, θα μπορούν οι μαθητές να χρησιμοποιούν ηλεκτρονική αλληλογραφία και όλες τις υπηρεσίες του σχολικού δικτύου με ασφάλεια (από τηλεδιασκέψεις μέχρι την ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας e-me).
Μπείτε λοιπόν σε αυτή τη σελίδα κηδεμόνες και μαθητές και συμπληρώστε μαζί τα στοιχεία που ζητούνται: https://register.sch.gr/students/ 
    
 ΠΡΟΣΟΧΗ: η ημερομηνία γέννησης να είναι στη μορφή 12-03-2005 και όχι 12/03/2005

Σχόλιo: Θα σας ζητηθεί ο αριθμός μητρώου του/της μαθητή/τριας. Υπάρχει στους ελέγχους που πήρατε  στο Α΄ Τετράμηνο. Αν δεν το βρίσκετε, παρακαλώ στείλτε email, στο fakoudis@sch.gr, ή στείλτε  sms στο 6973-989345 λέγοντας το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας και το τμήμα του/της.
       
    Ξέρουμε ότι αυτές τις μέρες η εγγραφή των μαθητών στο ΠΣΔ είναι πολύ δύσκολη  μια και εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί προσπαθούν να εξυπηρετηθούν. Δοκιμάστε ώρες που ο φόρτος είναι χαμηλός όπως π.χ αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.
 
      Β. Παρακαλούμε τους κηδεμόνες, αφού καταθέσετε την αίτηση και σας έρθει η έγκριση από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, να συμπληρώσετε τα κενά στη διεύθυνση https://forms.gle/tXCFfan6CbKbQtjd9 με


     α) Το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας και το email του/της. Το email του παιδιού είναι το όνομα χρήστη που  σας έχει έρθει από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (π.χ ad98456) με κατάληξη το @sch.gr (δηλαδή θα γράψετε ad98456@sch.gr).
  
     β) Το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα και το email του/της. Παρακαλούμε στην περίπτωση που δεν έχετε, να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Θα σας χρειαστεί και για την εγγραφή του μαθητή στο ΠΣΔ.


4. Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε με ποιο τρόπο θα γίνεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών/τριων. Το πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων, θα ανακοινώνεται εβδομαδιαία στο ιστολόγιό μας.

Από τη διεύθυνση του σχολείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: